Bedrijfsafstemming

Een Luisterkind bedrijfsafstemming wordt vaak aangevraagd wanneer getwijfeld wordt over welke weg in te slaan of wanneer groei gewenst is en je wil weten wat hiervoor nodig is. Het kunnen verschillende vragen zijn die jou of je personeel bezig houden. Met een bedrijfsafstemming stem ik me af op de energie van het bedrijf en laat die aan het woord. Wanneer voelt de energie zich in balans? Wat heeft het nodig?

De Luisterkind Bedrijfsafstemming is niet alleen voor zelfstandig ondernemers, maar juist ook voor de directie, afdelingshoofden en teamleiders, want weet dat er niet wordt afgestemd op de persoon of op personeelsleden.  Ik stem af op de energie van het bedrijf of bijvoorbeeld de energie van een afdeling, een team, een klas of een ruimte of pand.

Uiteraard hebben we hier vaste richtlijnen voor, dus stuur me gerust een mail met jouw vraag en dan laat ik je weten welke informatie ik graag ontvang om een bedrijfsafstemming te kunnen maken.

Voorbeeldvragen

 

Welke kant wil ik op met mijn bedrijf?

Wat heeft mijn afdeling nodig om meer samen te werken?

Moeten we ons meer richten op een bepaalde doelgroep?

Wat is er nodig om meer zichtbaar te worden?

 

Stappenplan

  1. Doe hieronder een aanvraag voor een Luisterkind Bedrijfsafstemming via het formulier.

  2. Via e-mail ontvang je van mij meer informatie.

  3. Je stuurt me de gegevens zoals een foto of logo en de naam van je bedrijf, plus de nodige achtergrondinformatie en de vragen die je hebt.

  4. De afstemming ontvang je binnen twee weken per email, nadat ik alle informatie en de betaling heb ontvangen.


Ja, ik wil heel graag een Luisterkind Bedrijfsafstemming aanvragen voor 88,- euro.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site.