Luisterkindafstemming Huisdieren

Vanzelfsprekend stem ik me ook met liefde af op huisdieren, graag zelfs. Dieren communiceren erg helder over alle hobbeltjes of pleziertjes in hun leven en delen dit graag middels mij met hun baasjes. Sommigen zitten al ongeduldig kwispelend te wachten (de enthousiaste labradoodle bijvoorbeeld) en anderen laten me zien dat ze meer bedachtzaam of onzeker zijn en vertellen wat het is dat ze op dat moment nodig hebben van hun baasje.

Contact van Hart tot Hart

from one beautiful soul to another...

 

Ik ben geen dierenarts en bij ernstige problemen zal dat de plek zijn waar je het beste naartoe kan gaan, maar een Luisterkindafstemming biedt vaak wel fijne boodschappen en mooie handvaten, omdat het jouw dier zelf is die aangeeft wat er  speelt of welke behoefte er is.

"Echt heel erg bijzonder om te lezen en het stelt me erg gerust dat hij het goed heeft bij mij.”

Amy (21) over de afstemming van hulphond Koos.

 

“Ik heb de afstemming de afgelopen dagen even laten bezinken. Het is een mooie en duidelijke boodschap van Topper en ik herken zijn karakter hier echt in. Wel riep het veel emoties op, maar dat is logisch. Ik ben heel erg dankbaar voor je moeite. Nu kan ik echt gaan rouwen.”

Melanie, over de afstemming van plots overleden hond Topper.

Stappenplan

  1. Doe hieronder een aanvraag voor een Luisterkind- afstemming Huisdier via het formulier. Tarief voor alle afstemmingen is 88,- euro.

  2. Via e-mail ontvang je van mij meer informatie.

  3. Je stuurt me een foto van jouw huisdier, met geboortedatum of leeftijd en de vragen die je hebt met de nodige achtergrondinformatie.

  4. De afstemming ontvang je binnen twee weken per email, nadat ik alle informatie en de betaling heb ontvangen.


Ja, bij deze ontvang ik graag een Luisterkindafstemming voor mijn huisdier.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site.