Familieverbond

 

Tijdens een Familieverbond afstemming maak ik contact met de energie van jullie gezin. De basis van de afstemming is jullie samenzijn als gezinsleden, wat maakt dat jullie bij elkaar zijn. Dit kan heel verhelderend werken. Alle mensen die in het huis wonen worden meegenomen in de afstemming. Tijdens de Familieverbond afstemming wordt er gekeken naar de verbindingen die gezinsleden onderling hebben én welke boodschappen er naar voren komen voor het gezin. 

Contact van Hart tot Hart

from one beautiful soul to another...

 

Ik luister met mijn hart en stem me af op jullie. De boodschappen die ik doorkrijg zet ik op papier. Het kan zijn dat er tijdens de afstemming al iets wordt opgelost in de energie, dat is niet altijd het geval. Vaak krijg je in de afstemming ook handvaten aangereikt waarmee je zelf aan de slag mag om de balans in het gezin te herstellen.

 

Voorbeeldvragen 

 

Waarom zijn wij samen? 

Wat kunnen we van elkaar leren? 

We zijn zo verdeeld, hoe zorg ik als ouder voor meer verbinding?

Hebben de broertjes en zusjes last van elkaar?

´ Ontzettend bedankt voor deze mooie afstemming op ons als gezin. Ik had hem gelezen en even laten rusten. De volgende dag heb ik hem mijn vriend laten lezen en die vond dat er wel stukjes in zaten die kloppen. (Side Note: mijn vriend gelooft niet echt in wat niet tastbaar is! ). Je benoemt in het begin dat er een druk zit op het gezin, dit klopt als een bus. Net zoals het stukje m.b.t. loslaten, echt  spijker op zijn kop. Ik kan heel veel met deze afstemming, dankjewel hiervoor.'

Femke (37 jaar), man en twee kinderen, Luisterkindafstemming Familieverbond.


Stappenplan

  1. Doe hieronder een aanvraag voor een Luisterkind afstemming Familieverbond via het formulier.

  2. Via e-mail ontvang je van mij meer informatie.

  3. Je stuurt me een foto van jezelf met jouw geboortedatum en de vragen die je hebt met de nodige achtergrondinformatie.

  4. De afstemming ontvang je binnen twee weken per email, nadat ik alle informatie en de betaling heb ontvangen.


Ja, ik wil heel graag een Luisterkindafstemming Familieverbond en betaal 88,- euro.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site.