Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding

 

Als moeder van vier schatten, kan ik zeggen wat een bijzondere ervaring het is om een kindje met je mee te dragen. Ik vond zelf de zwangerschap en kraamtijd een magische periode waarin ik mijzelf al enorm verbonden voelde met mijn kindje. Met een Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding kun jij het persoontje in je buik alvast leren kennen. Het kindje heeft vaak al van alles te vertellen en kan goed antwoord geven op vragen die spelen vanuit ouders. Vragen over de zwangerschap, over de geboorte, over wat het kindje nodig heeft enz.

Contact van Hart tot Hart

from one beautiful soul to another...

 

Wat de Luisterkind-afstemming Geboortebegeleiding anders maakt dan een normale afstemming op het kindje in je buik, is met name de frequentie: we gaan een maand lang iedere week in contact om jullie nog meer tot elkaar te brengen. Dat is echt zo waardevol voor zowel het kindje als de ouders!

De Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding start het liefst ergens in of voorbij het midden van de zwangerschap en kan dus wel al eerder aangevraagd worden. Gedurende vier weken stem ik mij wekelijks af op de energie van het kindje in jouw buik. Vanzelfsprekend doe ik dit uiterst voorzichtig, speels en respectvol. Ik luister uitgebreid naar wat jullie kindje te vertellen heeft en ik stel jouw of jullie vragen. Op deze wekelijkse vooraf afgesproken momenten van afstemming mag jij gewoon jouw dingen doen of een half uur lang even bewust tijd nemen voor jezelf en jouw buikje. Direct daarna ontvang je van mij de afstemming in jouw mail, vier weken lang, vier geweldige cadeautjes om naar uit te kijken! 


Voorbeeld vragen:

 

Hoe gaat het met je in mijn buik?

Ik ben erg druk met werk en andere dingen, heb je daar last van?

Wat heb je ons te vertellen?

 

Kan mama meer rust nemen?

Kan papa vaker tegen me praten, want dan word ik helemaal warm.

Ik vind het zo fijn als mama wandelt.

 

Of geef deze bijzondere Geboortebegeleiding Waardebon als zwangerschaps- of uniek & persoonlijk kraamkado! 

Noteer dit dan duidelijk in onderstaand formulier.

"Wat vind ik het bijzonder wat jij doet!
Ik heb alle vier de wekelijkse afstemmingen uitgeprint en nog eens na elkaar gelezen en het raakt me echt.
Het lijkt echt of ik hem al een beetje ken op deze manier, het geeft zo'n verbinding!
En natuurlijk ook fijn jouw gesprek eerder, met zijn grote broer. Zo waardevol.
Hij zit nog steeds in mijn buik maar we zijn er helemaal klaar voor!"


"Wat een heerlijke ontroerende afstemming weer!! Het kindje voelt ook zo rustig en gecentreerd!! Wat een groot geluk, nu al. Mogen wij jou mega bedanken voor deze afstemmingenreeks!! Echt heerlijk op die vier maandagen vol verwachting en verwondering weer van jou te horen.
Ik ga het nog missen! Maar we weten je te vinden en komen graag nog een keer bij je terug.
Heel veel liefs van ons! Dankjewel lieve Janet!"

Stappenplan

  1. Doe hieronder een aanvraag voor een Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding via het formulier. Let op, dit is een reeks en daarom wijkt dit bedrag af van het tarief van 88,- euro voor de andere afstemmingen. Tarief Geboortebegeleiding is 145,- euro.

  2. Via e-mail ontvang je van mij meer informatie.

  3. Je stuurt me een foto van jezelf met jouw geboortedatum, achtergrondinformatie en eventuele vragen.

  4. We plannen samen vier momenten in waarop ik ga afstemmen op jouw/jullie kindje, terwijl jij een moment voor jezelf neemt.

  5. De afstemming ontvang je telkens direct per email, de eerste uiteraard nadat ik alle informatie en de betaling heb ontvangen.

Ja, ik wil hierbij heel graag een Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding aanvragen!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site.