Luisterkind afstemming volwassenen

 

Een Luisterkindafstemming is een mooi geschenk voor jezelf. Het verdiept en verrijkt, want het geeft precies wat je op dat moment nodig hebt. Met bewustwording op zielsniveau maak je de wereld mooier!

Contact van Hart tot Hart

from one beautiful soul to another...

 

 Als Luisterkindwerker kan ik me met jouw toestemming verbinden met jouw energie. Ik schrijf tot in detail op wat je me zegt en laat zien en noteer de boodschappen van jouw ziel die belangrijk zijn voor jou op dat moment. Vragen die spelen in je leven, kun je vooraf doorgeven via de mail, zodat ik ze mee kan nemen in de afstemming. Tijdens de afstemming bekijken we ook of er iets mag transformeren als dat nodig is. Ik vraag in de energie hoe je het eventueel anders wilt zien en wat je daarvoor nodig hebt.

Voorbeeldvragen

 

Waarom kost alles me zoveel energie op dit moment?

Waar heb ik nou eigenlijk echt behoefte aan, wat wil ik?

Wat wil mijn lichaam mij zeggen?

Wat heb ik nodig in mijn relatie?

 

´ Hoi lieve Janet, ik heb de afstemming gelezen, maar wat schetst mijn verbazing hoe treffend je mij weet te raken en lezen aangaande dat hartje van mij! Ik wist niet wat ik las! Heel veel dank voor je liefde. Ga hier mee door, want je bent hier echt heel goed in!´ 

Maya, 51 jaar


Stappenplan

  1. Doe hieronder een aanvraag voor een Luisterkind afstemming via het formulier. Tarief voor alle afstemmingen is 88,- euro.

  2. Via e-mail ontvang je van mij meer informatie.

  3. Je stuurt me een foto van jezelf met jouw geboortedatum en de vragen die je hebt met de nodige achtergrondinformatie.

  4. De afstemming ontvang je binnen twee weken per email, nadat ik alle informatie en de betaling heb ontvangen.


Ja, ik wil heel graag een Luisterkindafstemming Volwassene.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site.