Janet

Op 7-7-2017 wandelde ik bij de Kamer van Koophandel naar binnen, want ik wilde graag als zelfstandig gevestigd coach aan de slag om van betekenis te zijn voor mensen. Dat werd dan ook mijn bedrijfsnaam: Coach van Betekenis.  Het werd me echter steeds duidelijker dat die naam voor mij de lading niet dekte, want ik voelde aan alles dat ik veel meer kon en wilde dan alleen van betekenis zijn. Ik wil de ander in bloei zien gaan! Sprankelend en echt in verbinding met zijn of haar belangrijkste waarden! 

Na meer dan twintig jaar in de reguliere hulpverlening gewerkt te hebben als sociotherapeut, trainer en teamleider, werd het voor mij in 2022 steeds helderder dat ik meer te doen heb op deze wereld. 

Alle kadootjes, zoals o.a. een eigen praktijkruimte, vielen sindsdien op hun plaats en energie begon te stromen, zoals dat gaat wanneer je je plek inneemt in de wereld. Met het aannemen van mijn juiste plek, kon het niet anders dan dat mijn bedrijfsnaam veranderde in mijn eigen naam. Dit ben ik en dit is wat ik doe. Van nature. Zijn en laten zijn. Jong en oud weer in Verbinding laten komen met wie ze werkelijk Zijn. Dan gaan er lichtjes aan, in prachtige ogen!

In 2022 kwam ook het werken op zielsniveau op het pad van mijn hart, zomaar ineens. Een lieve vriendin vertelde me dat ze een opleiding had gevonden die haar energetische gaven wat aardser vorm zou geven, zodat het voor meer mensen toegankelijk zou voelen. Mijn nuchtere nieuwsgierigheid was gewekt.

In een woord, WAUW, ik heb nog nooit in mijn leven zo intuïtief geïnvesteerd in een opleiding. Ik wist gewoon dat ik daar moest zijn, diezelfde week nog, zo'n beetje.  Hoe geweldig om weer te herinneren, dat we allemaal energie zijn en dat alles energie is. Hoe we innerlijk weten en kunnen communiceren en ik, maar ook jij, op deze manier een taal erbij leren, zonder daadwerkelijk fysiek te praten. Het doet me denken aan hoe geweldig bomen communiceren met elkaar. Dat is gelukkig wetenschappelijk aangetoond, maar als je het met mensen hebt over communiceren in de energie op zielsniveau, dan fronsen er nog altijd een aantal hun wenkbrauwen. Misschien jij ook en dat geeft helemaal niets.

Velen zijn hier in Nederland opgegroeid met 'Eerst zien, dan geloven'. Dat jasje past mij echter al heel lang niet meer. Hoe anders is het ook in andere culturen op de wereld. Jarenlange ervaring leert mij dat alles juist begint met vertrouwen. Hoe naar je situatie ook is, vanuit vertrouwen kun je keuzes maken vanuit je hart in plaats van uit wantrouwen of angst. Ik geloof dat ik op deze wereld mag bijdragen aan het vertrouwen van mensen. In zichzelf en in elkaar.

Dat het tijd is voor die echte, diepe verbinding en nieuwe energie, dat voelen gelukkig steeds meer mensen. Doen wat er werkelijk toe doet voor jou, is van wezenlijk vitaal belang! Herken je deze sterke behoefte?

Then let me empower your Sparkle so you can Shine your Light! 

 A Tree with Strong Roots, Laughs at the Wind.

 

Weet jij dat je weer verder wil groeien en dat je er nu klaar voor bent?

Tijdens een Luisterkindafstemming of een sessie Zielsgeluk gaan we naar jouw sterke wortels. Uit je hoofd. In verbinding met jouw diepste Zijn, daar waar je hart begon met kloppen. 

Of kies zelf voor de Opleiding tot Luisterkindwerker. Ik zie je graag, laat het me weten waar jij een Ja voelt!