Luisterkindafstemming Jongeren

 

Hoe fijn is het wanneer je als jongere gewoon thuis kan blijven, niks hoeft te doen en toch gehoord wordt? 

Contact van Hart tot Hart

from one beautiful soul to another...

 

Tijdens een afstemming maak ik gewoon op afstand in de energie contact met jouw eigen wijsheid en luister ik naar wat je hart me te vertellen heeft. Zo kan ik waarnemen wat voor jou belangrijk is, waar je tegenaan loopt en wat er nodig is voor jou om verder te kunnen. Jouw energie laat me zien wat er onbewust speelt en wat belangrijk is voor jou op dat moment.

 

Ik luister met mijn hart en stem me volledig af op jou. Alles wat ik doorkrijg, typ ik direct voor je uit en ontvang jij meteen daarna van mij. Dat noemen we een afstemming. Het meeste zal erg herkenbaar zijn, omdat het van jezelf komt. Het kan zijn dat er tijdens de afstemming al iets met jou wordt opgelost in de energie. Vaak krijg je in de afstemming ook ideeën aangereikt waar je echt iets mee kan, antwoorden op jouw eigen vragen, waarmee jij aan de slag wil en kan. 

Voorbeeldvragen

 

Wat wil ik nou eigenlijk, wat past bij mij?

Waarom raak ik zo snel geïrriteerd?

Ik heb niet zo veel energie om dingen te doen, hoe komt dat?

Ik heb nare dingen meegemaakt, wat helpt mij nu weer vooruit?

Hoe zorg ik goed voor mezelf?

 

Stappenplan

  1. Doe hieronder een aanvraag voor een Luisterkind afstemming Jongere via het formulier. Tarief voor alle afstemmingen is 88,- euro.

  2. Via e-mail ontvang je van mij meer informatie.

  3. Je stuurt me een foto van jezelf met jouw geboortedatum en de vragen die je hebt met de nodige achtergrondinformatie.

  4. De afstemming ontvang je binnen twee weken per email, nadat ik alle informatie en de betaling heb ontvangen.


Ja, ik wil heel graag een Luisterkind afstemming Jongere aanvragen voor mijzelf of voor mijn zoon/dochter met diens toestemming.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site.